You are here

Zelf mooiste trouwjurken ontwerpen

Bestellen

Als gediplomeerd modeontwerper en styliste zijn we van alle stijlen thuis, The Sky Is The Limit. In feite kan alles gezien we ook alle soorten materialen kunnen bestellen. Er zijn geen grenzen of modellen die we niet kunnen maken. In het atelier zijn heel wat foto's van bruidjes te zien zodat je ook merkt dat de stijlen zeer uiteenlopend zijn: A lijn, empirelijn, alternatief, apart, ballroom, exclusiefglamourhaltermodelklassiekkort, maatje meer, prinsessen jurk, retro, romantischstrak, strapless, tweedelig, vintagezeemeerminzwangerschaps jurk.

De bedoeling blijft steeds om je stempel te drukken op jouw huwelijksdag met een bruidsjurk die niemand anders zal dragen.

Het proces dat je met November Styling doorloopt is één dat vele fasen en in feite specifieke beroepskwaliteiten omvat. We beginnen steeds van een blanco blad zoals elke couturier aan zijn collectie begint. Hierbij tasten we vooral de interesses af bij de klant die uiteraard vele ideeën en foto's meebrengt maar kijken we ook hoe dit vooral vanuit een styling perspectief bij je past. Bovendien zorgen we ervoor dat elk ontwerp exclusief is want dit is het handelsmerk van November Styling. Elke trouwjurk draagt het kledinglabel, November Styling. Het is belangrijk dat ons merk bij het brede publiek het kenmerk wordt voor kwaliteit en exclusiviteit op maat. Bij deze fase komt de kennis van een gediplomeerd ontwerpster en erkend kleur- en stijlconsulente naar voren.

November Styling is een ontwerpatelier dat alle facetten van een ontwerpproces omvat door de verschillende kwalificaties die we hebben.

- November Styling

In een tweede fase wordt jouw ontwerp als grondplan in een uniek patroon gegoten. Een patroon dat speciaal voor jouw lichaam gemaakt wordt. we werken dus zeker niet met bestaande patronen. Dit maakt bovendien dat er ook geen retouches aan te pas komen. Jouw patroon blijft in je dossier bewaard, dit indien je nog eens langskomt voor een leuk exclusief avondkleed, dan vertrekken we opnieuw van je patroon ongeacht of je een maatje meer of minder hebt. Om een patroon te kunnen uittekenen voor een onbestaand bruidsontwerp moet je kennis hebben van patroontekenen, dit is een heel specifiek vak dat losstaat van naaien. Vele naaister werken met standaardpatronen. Vandaar dat we ons niet als naaisters zien, eerder als een ontwerpatelier dat alle facetten van een ontwerpproces kan doorlopen door de verschillende kwalificaties die we hebben.

In een derde fase wordt je ontwerp gemaakt met de beste materialen, hier komt het naaiwerk naar voren. We maken gebruik van de beste bruidsstoffen die we, via vaste leveranciers, als stofstalen kunnen tonen. Dit zijn bovendien dezelfde leveranciers die aan andere Belgische modehuizen leveren. Door specifiek met dit type stof te werken kunnen we een veel uitgebreider aanbod leveren van bruidsstoffen en kant dan je in éénder welke stofwinkel kan terugvinden. We kunnen deze stoffen in vele kleurtinten tonen en bestellen voor jou. Tijdens het eerste gesprek bekijken we alle stoffen die jou het best zullen presenteren in functie van je ontwerp. We werken met 2 grote leveranciers voor bruidsstoffen in Frankrijk en UK, en met twee grote Italiaanse firma voor kant, zo krijgen we regelmatig nieuwe collecties kant wat maakt dat we ook steeds vernieuwend kunnen zijn.

Neem gerust een kijkje op onze FAQ pagina waar je een overzicht terugvindt van veelgestelde vragen.